SwimGames werkt samen met VDH. SwimGames maakt de software. VDH ontwikkelt de hardware. Dit doet VDH al meer dan 40 jaar. Haar veilige, robuuste en duurzame installatie in zwembaden maak VDH de beste keus op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Kwaliteits en veiligheids normen
De wet hygiëne en veiligheid badinrichtingen en zwegelegenheden(WHVBZ en BHVBZ) stelt eisen aan de algemene hygiëne en veiligheid waaraan een badinrichting of zwemgelegenheid moet voldoen. Hiervoor bent u als houder van de zwembadinrichting of zwemgelegenheid verantwoordelijk. De installaties en producten van VDH Leerdam, voldoen daarom in elk detail aan de Europese kwaliteitsnormen van de WHVBZ en BHVBZ. Voor specifieke veiligheidsnormen en meer informatie, kunt u contact met ons opnemen.

Corosiebestendig

Elke zwemaccommodatie kent zijn eigen specifieke problematiek en vraagt een op maat gesneden oplossing, welke voldoet aan de geldende normen. VDH weet als geen ander dat pasklare standaard constructies in roestvaststaal nauwelijks bestaan. Elke oplossing die VDH biedt is daarom gebaseerd op een doordacht en aan de wet getoetst ontwerp. Voor maatwerk in bijvoorbeeld roestvaststalen trappen, gecompliceerde leuningwerken en vele andere producten t.b.v. de utiliteitsbouw, kunt u bij ons terecht. Ook roestvaststalen onderdelen voor zuiveringsinstallaties alsmede springtorens en tourniquets behoren tot het leveringsprogramma van VDH. Daarnaast beschikken wij over eigen montageploegen.

Stabiele en dynamische applicaties
De programmeurs van swimgames kennen hun vak. Met meer dan 15 jaar ervaring binnen de game industrie weet SwimGames enzo.

WordPress Image Lightbox